shuffle
Login
The Fable

The Fable

Fable este un asasin legendar care a încheiat numeroase misiuni pentru o varietate de clienți. După ce și-a încheiat cea mai recentă misiune, numărul de oameni pe care i-a ucis recent devine prea mare, iar șeful lui îi ordonă lui Fable să stea timp de un an. I se sugerează că nevoia de a se adapta la viață ca un cetățean obișnuit s-ar putea dovedi o experiență valoroasă pentru munca sa viitoare. Fable urmează să fie însoțit de femeia care îi este șofer, iar cei doi își vor asuma noi identități de frați. Cu toate acestea, șeful lor îi avertizează că amândoi se vor confrunta cu o pedeapsă mortală dacă Fable ucide pe cineva în timpul liber.
Kami no Tou

Tower of God Kami no Tou

Tower of God spune povestea unui băiat numit Al 25-lea Bam, care-și petrece majoritatea vieții închis într-un Turn vast și misterios, alături de prietena lui apropiată, Rachel, care-i ține companie. Când Rachel intră în Turn, Bam reușește să deschidă și el o ușă și dă nas în nas cu provocările fiecărui etaj al turnului în timp ce încearcă să-și găsească prietena.
Shaman King: Flowers

Shaman King: Flowers

Acțiunea revine în această nou-nouță continuare a seriei Shaman King! Hana Asakura descoperă că a fi fiul lui Yoh și Anna Asakura nu e chiar așa cum și-ar imagina majoritatea lumii, iar plictiseala îl face să se agațe până și de cea mai mică fărâmă de distracție. Dar când o luptă apare direct la ușa lui, aceasta e cauzată de cine s-ar așteapta cel mai puțin – propria lui familie? Începe bătălia pentru supremația Asakura!
One Piece

One Piece

Înainte de a fi executat, Regele Pirat Gold Roger a dezvăluit că a ascuns comoara One Piece undeva pe Marele Curs. Acum, o mulţime de piraţi caută această comoară legendară pentru a căpăta titlul de Rege al Piraţilor. Unul dintre ei, Monkey D. Luffy, e un băiat care a mâncat Fructul Diavolului şi a căpătat puteri de cauciuc. Acum el şi echipajul său pleacă în căutarea artefactului One Piece, luptându-se cu duşmani şi făcându-şi noi prieteni.
Code Geass: Dakkan no Roze

Code Geass: Roze of the Recapture Code Geass: Dakkan no Roze

Anul șapte al perioadei Kowa, în fostul bloc Hokkaido ocupat de Imperiul Neo-Britannic, trăiesc frații mercenari cunoscuți sub numele de Mercenarii Fără Nume. Cel mai mare, Ash, are abilități atletice excelente și abilități avansate de control al Knightmare Frame, în timp ce cel mai tânăr, Rozé, supraveghează, strânge informații și elaborează strategii. Datorită unui zid de energie invincibil numit Zidul Situmpe, timp de patru ani, al 100-lea împărat care a oprit planul de eliberare al Cavalerilor Negri, Callis al Britannia, a încercat să cufunde lumea din nou în haos cu ajutorul servitorului său, Norland, și cavalerii Einberg ai lui. La primirea unei cereri, Rozé și Ash, împreună cu grupul de rezistență Seven Shining Stars, se confruntă cu Imperiul pentru a recuceri Prințesa Sakuya.
Yozakura-san Chi no Daisakusen

Mission: Yozakura Family Yozakura-san Chi no Daisakusen

Elevul de liceu Taiyou Asano a fost inept din punct de vedere social încă de când familia sa a murit într-un accident de mașină. Singura persoană cu care poate interacționa în mod corespunzător este prietena sa din copilărie, Mutsumi Yozakura... șefa celei mai puternice familii de spioni din lume. Fratele mai mare al lui Mutsumi, Kyouichirou Yozakura, a fost supraprotector cu ea de când a rănit-o grav odată. Dragostea lui pentru Mutsumi este letală, iar Taiyou este următoarea lui țintă. Pentru a supraviețui, Taiyou trebuie să se căsătorească cu Mutsumi și să devină un membru al familiei Yozakura. Aruncat cu capul înainte în haos, Taiyou își începe călătoria pentru a deveni un spion puternic, pentru a-și proteja soția și a descoperi secretele întunecate ale trecutului său și ale familiei Yozakura.
Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Season 2 Mushoku Tensei II: Isekai Ittara Honki Dasu

Sezonul al doilea al seriei Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu.
Sentai Daishikkaku

Go! Go! Loser Ranger! Sentai Daishikkaku

În urmă cu treisprezece ani, Armata Monștrilor Infame a invadat Pământul, dar marii protectori ai umanității, Străjerii Dragonilor, i-au învins într-un singur an! În fiecare duminică de atunci, monștrii au fost forțați să manifeste înfrângere după înfrângere în fața publicului. Hotărât să schimbe acest lucru, un singur monstru, D, s-a infiltrat printre Rangerii Divini. Cu ajutorul misteriosului Ranger, Yumeko Suzukiri, D a reușit să pună mâna pe unul dintre artefactele divine — singurele arme capabile să omoare permanent trupurile nemuritoare ale monștrilor! Cu toate acestea, întâlnirea ulterioară a lui D cu Străjerii Dragonilor a dus la sfârșitul lui nefericit, așa că cine îi va opri acum...?
Oshi no Ko

My Star Oshi no Ko

Ai Hoshino e un idol talentat în vârstă de 16 ani, considerată întruchiparea unei fecioare pure. Dar nu tot ceea ce strălucește e aur. Gorou Amemiya e un ginecolog de la țară și un mare fan al lui Ai. Deci, când aceasta vine însărcinată la spitalul său, rămâne total șocat, dar totuși îi promite că va naște un copil sănătos. Spre surprinderea sa, întâlnirea cu o persoană misterioasă ce credea că-i va aduce moartea se dovedește să schimbe radical situația. Deschizând ochii în poala prea iubitului său idol, Gorou află că a fost renăscut drept fiul lui Ai! Cu lumea întoarsă cu susul în jos, va reuși Gorou să-i protejeze zâmbetul lui Ai, într-o lume necruțătoare a showbiz-ului?

Senka

Complet
720p
E24/24
17+

Akame ga Kill!

Serie TV 23M
Complet
1080p
E13/13

White Album 2

Serie TV 23M