Login
Închide
 • Hall of fame
 • Octa2k

  Complet
  Seitokai Yakuindomo
  720p
  Ep 13/13
  Seitokai Yakuindomo
  7.57 Ep 13/13
  Serie TV
  Clasă: 17+ Titlu: 生徒会役員共 Sinonim: SYD, Student Council Staff Members Difuzat: Iul 4, 2010 la Sep 26, 2010 Genuri: Comedie, Școală, Shounen
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  17+
  Seitokai Yakuindomo

  În prima zi de liceu la fosta Academie Privată Ousai a fetelor, Takatoshi Tsuda este chemat pentru uniforma sa neîngrijită de către președintele consiliului studențesc Shino Amakusa. În scuze pentru întârzierea lui Takatoshi pentru prima sa clasă – și afirmând că grupul are nevoie de un punct de vedere masculin pentru a se adapta la sosirea băieților la școală – Shino îi oferă funcția de vicepreședinte al consiliului studențesc. Deși nu dorește, Takatoshi se trezește numit cel mai nou membru al consiliului studențesc, care încă nu a pășit nici măcar în clădirea școlii. Takatoshi realizează curând că ceilalți membri ai consiliului studențesc care sunt mai mult decât puțin ciudați. Înconjurat de aceste personaje pline de culoare, noul vicepreședinte trebuie acum să treacă printr-un atac non-stop de umor sexual și nebunie.

  Serie TV 24m
  Anime Nolimit does not store any files on our server, we only linked to the media which is hosted on 3rd party services.

  © Anime Nolimit