Login
Închide
 • Hall of fame
 • Alex0621

  Complet
  Yumekui Merry
  1080p
  Ep 13/13
  Yumekui Merry
  6.92 Ep 13/13
  Serie TV
  Clasă: PG-13 Titlu: 夢喰いメリー Sinonim: Măncătorii de vise Difuzat: Ian 7, 2011 la Apr 8, 2011 Genuri: Acțiune, Supernatural
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  Yumekui Merry

  Liceanul Yumeji Fujiwara are capacitatea de a vedea visele oamenilor. În ciuda faptului că viziunile nu par niciodată clare sau concrete, el este capabil să le prezică simțind „aura” persoanei. În mod normal, această abilitate este un truc distractiv de jucat colegilor săi de clasă, dar Yumeji are același coșmar în fiecare noapte. Spre surprinderea lui, coșmarul continuă în mijlocul zilei chiar înainte ca Yumeji să adoarmă. Evenimentul neașteptat a fost declanșat de un demon de vis – un locuitor al lumii viselor care vrea să folosească corpul lui Yumeji ca vas pentru a intra pe deplin în lumea reală. Cu toate acestea, Yumeji este salvat de sosirea în timp util a lui Merry Coșmar, un alt demon de vis care se poate manifesta fizic fără o gazdă și încearcă în schimb să se întoarcă în propriul ei tărâm.

  Serie TV 24m
  Complet
  Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers
  720p
  Ep 12/12
  Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers
  7.04 Ep 12/12
  Serie TV
  Clasă: PG-13 Titlu: ましろ色シンフォニー -The color of lovers- Sinonim: Mashiro-iro Symphony: Love Is Pure White, Pure White Symphony Difuzat: Oct 5, 2011 la Dec 21, 2011 Genuri: Dramă, Harem, Romantic, Școală
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

  Când băieții ajung deodată în locuri unde n-au avut voie până acum, unele fete se supără. De aceea, când se ia hotărârea ca Academia Yuihime pentru fete să se unească cu Academia Kagamidai a băieților, toată lumea vrea să evite conflictele. Pentru aceasta, vor fi aduși doar câțiva băieți. Sărmanul Shingo se simte ca un miel înconjurat de leoaice în Academia Yuihime, unde nu este primit tocmai cu căldură. Va reuși Shingo să “supraviețuiască” aici? Vor putea fetele să se înțeleagă cu băieții? Va fi o adevărată luptă între sexe.

  Serie TV 24m
  Anime Nolimit does not store any files on our server, we only linked to the media which is hosted on 3rd party services.

  © Anime Nolimit