După lungi încercări de a viziona ceva anime-uri făcute de ai noștri am deciz să refac Anime-Nolimit.

Primul motiv ar fi dezordinea care este peste tot, abia dacă găsești ceva făcut ok și fără să stai ore bune să cauți ceva.
că am decis să fac ceva simplu și foarte ușor pentru oricine dorește să caute și să gasească totul la un loc, fără sute de click-uri, deasemenea optimizat pentru mobil, deși varianta desktop este mult mai ok de folosit.

În al doilea rând reclamele, nu cred că mai e nevoie să vă bat și eu capul cu acest subiect fiindcă știti prea bine, cu această ocazie vă încurajez să instalati uBlock (click) în orice browser pentru a scăpa de ele, iar dacă vizionați pe mobil instalați browserul Brave (click) pentru a scăpa de ele sau orice alt browser ce blochează reclamele, pe site nu veți gasi reclame, orice reclamă întâmpinată aici este din sursa video, dupa cum știti noi nu facem streaming video, așa că sursele gratuite au sute de reclame.

După cum v-am obișnuit încercăm să facem totul de calitate așa că va dura ceva până vom muta toate anime-urile de pe vechiul site pe acesta, unele se vor reface, momentan ne vom concentra pe dezvoltarea site-ului și pe animeuri noi/populare/netraduse de alții, deci aveți răbdare.
Cu această ocazie vreau să apelez și la cei care au timp și vor să ajute să ne contacteze, sau dacă mai au din seriile vechi și sunt dispuși să facă un upload e binevenit.

Spor la vizionat! Ne găsim și pe chat pentru orice nelămurire.

Contact: [email protected]