Login
Închide
 • Hall of fame
 • Efect Vindecător

  Complet
  Usagi Drop
  720p
  Ep 11/11
  Usagi Drop
  8.38 Ep 11/11
  Serie TV
  Clasă: PG-13 Titlu: うさぎドロップ Difuzat: Iul 8, 2011 la Sep 16, 2011 Genuri: Efect Vindecător, Îngrijire copii, Parte din Viață, Pentru Fete
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  Usagi Drop

  Daikichi Kawachi este un burlac de 30 de ani cu o slujbă respectabilă, dar fără niciun scop în viață. Când bunicul lui a murit brusc, s-a întors la casa părintească pentru a-și arăta respectul. Când a ajuns acolo, acesta întâlnește o fetiță misterioasă numită Rin care, spre surprinderea lui Daikichi, este fiica nelegitimă a bunicului său! Timida și inabordabila fată este considerată o rușine pentru familie și este ostracizată de rudele tatălui ei, niciuna nevrând să o adopte după moartea lui. Daikichi, furios din cauza atitudinii reci față de Rin, anunță că o s-o adopte el, chiar dacă este tânăr și fără experiență în creșterea copiilor. Usagi Drop este povestea lui Daikichi, care a devenit tată, în timp ce o crește pe Rin cu bunătate și afecțiune, dar și o explorare a căldurii și interdependenței, inima unei familii fericite și unite.

  Serie TV 22m
  Anime Nolimit does not store any files on our server, we only linked to the media which is hosted on 3rd party services.

  © Anime Nolimit