Login
Închide
 • Hall of fame
 • Îngrijire copii

  Complet
  Papa no Iukoto wo Kikinasai!
  720p
  Ep 14/14
  Papa no Iukoto wo Kikinasai!
  7.28 Ep 14/14
  Serie TV
  Clasă: PG-13 Titlu: パパのいうことを聞きなさい! Sinonim: Papakiki, Listen to Me, Girls, I'm Your Father! Difuzat: Ian 11, 2012 la Mar 28, 2012 Genuri: Comedie, Îngrijire copii, Parte din Viață, Romantic
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  Papa no Iukoto wo Kikinasai!

  Yuuta Segawa tocmai și-a început primul an de universitate. Într-o zi, sora lui Yuri, care l-a crescut după ce părinții lor au murit, îi cere să aibă grijă de fiicele ei Hina, Sora și Miu, în timp ce ea și soțul ei pleacă peste ocean într-o călătorie de afaceri. Yuuta acceptă, dar o tragedie lovește atunci când avionul lor dispare și toți pasagerii sunt presupuși morți. Într-un efort de a preveni despărțirea celor trei fete, Yuuta decide să le adopte pe toate. Acum, cei patru se trezesc într-o situație nouă și deosebită: Yuuta trebuie să învețe cum să-și echilibreze noile responsabilități.

  Serie TV 23m
  Complet
  Usagi Drop
  720p
  Ep 11/11
  Usagi Drop
  8.38 Ep 11/11
  Serie TV
  Clasă: PG-13 Titlu: うさぎドロップ Difuzat: Iul 8, 2011 la Sep 16, 2011 Genuri: Efect Vindecător, Îngrijire copii, Parte din Viață, Pentru Fete
  Vizionează
  Planific să Văd Vizionez În așteptare Vizionat Abandonat Elimină
  Usagi Drop

  Daikichi Kawachi este un burlac de 30 de ani cu o slujbă respectabilă, dar fără niciun scop în viață. Când bunicul lui a murit brusc, s-a întors la casa părintească pentru a-și arăta respectul. Când a ajuns acolo, acesta întâlnește o fetiță misterioasă numită Rin care, spre surprinderea lui Daikichi, este fiica nelegitimă a bunicului său! Timida și inabordabila fată este considerată o rușine pentru familie și este ostracizată de rudele tatălui ei, niciuna nevrând să o adopte după moartea lui. Daikichi, furios din cauza atitudinii reci față de Rin, anunță că o s-o adopte el, chiar dacă este tânăr și fără experiență în creșterea copiilor. Usagi Drop este povestea lui Daikichi, care a devenit tată, în timp ce o crește pe Rin cu bunătate și afecțiune, dar și o explorare a căldurii și interdependenței, inima unei familii fericite și unite.

  Serie TV 22m
  Anime Nolimit does not store any files on our server, we only linked to the media which is hosted on 3rd party services.

  © Anime Nolimit