shuffle
Login
Yozakura-san Chi no Daisakusen

Mission: Yozakura Family Yozakura-san Chi no Daisakusen

Elevul de liceu Taiyou Asano a fost inept din punct de vedere social încă de când familia sa a murit într-un accident de mașină. Singura persoană cu care poate interacționa în mod corespunzător este prietena sa din copilărie, Mutsumi Yozakura... șefa celei mai puternice familii de spioni din lume. Fratele mai mare al lui Mutsumi, Kyouichirou Yozakura, a fost supraprotector cu ea de când a rănit-o grav odată. Dragostea lui pentru Mutsumi este letală, iar Taiyou este următoarea lui țintă. Pentru a supraviețui, Taiyou trebuie să se căsătorească cu Mutsumi și să devină un membru al familiei Yozakura. Aruncat cu capul înainte în haos, Taiyou își începe călătoria pentru a deveni un spion puternic, pentru a-și proteja soția și a descoperi secretele întunecate ale trecutului său și ale familiei Yozakura.
The Fable

The Fable

Fable este un asasin legendar care a încheiat numeroase misiuni pentru o varietate de clienți. După ce și-a încheiat cea mai recentă misiune, numărul de oameni pe care i-a ucis recent devine prea mare, iar șeful lui îi ordonă lui Fable să stea timp de un an. I se sugerează că nevoia de a se adapta la viață ca un cetățean obișnuit s-ar putea dovedi o experiență valoroasă pentru munca sa viitoare. Fable urmează să fie însoțit de femeia care îi este șofer, iar cei doi își vor asuma noi identități de frați. Cu toate acestea, șeful lor îi avertizează că amândoi se vor confrunta cu o pedeapsă mortală dacă Fable ucide pe cineva în timpul liber.
Code Geass: Dakkan no Roze

Code Geass: Roze of the Recapture Code Geass: Dakkan no Roze

Anul șapte al perioadei Kowa, în fostul bloc Hokkaido ocupat de Imperiul Neo-Britannic, trăiesc frații mercenari cunoscuți sub numele de Mercenarii Fără Nume. Cel mai mare, Ash, are abilități atletice excelente și abilități avansate de control al Knightmare Frame, în timp ce cel mai tânăr, Rozé, supraveghează, strânge informații și elaborează strategii. Datorită unui zid de energie invincibil numit Zidul Situmpe, timp de patru ani, al 100-lea împărat care a oprit planul de eliberare al Cavalerilor Negri, Callis al Britannia, a încercat să cufunde lumea din nou în haos cu ajutorul servitorului său, Norland, și cavalerii Einberg ai lui. La primirea unei cereri, Rozé și Ash, împreună cu grupul de rezistență Seven Shining Stars, se confruntă cu Imperiul pentru a recuceri Prințesa Sakuya.
Isekai Suicide Squad

Suicide Squad Isekai Isekai Suicide Squad

Amanda Waller, liderul A.R.G.U.S. a adunat un grup de infractori notorii pentru o misiune: Harley Quinn, Deadshot, Peacemaker, Clayface și King Shark. Acești super răufăcători DC sunt trimiși într-un alt tărâm ce e conectat cu lumea aceasta printr-o poartă. E o lume a săbiilor și a magiei unde orcii sunt de nestăpânit și dragonii stăpânesc cerurile, un ISEKAI! Harley Quinn și ceilalți se dezlănțuie după ce ajung în Isekai, dar sunt capturați de soldații regatului și trimiși la închisoare. Mai au doar 72 de ore rămase până ce bombele implantate în gâturile lor explodează. Ceasul ticăie. După negocieri cu regina Aldora, eliberarea lor este condiționată de cucerirea dușmanilor ei, armata imperială ostilă. Membrii Brigăzii n-au de ales decât să se arunce cu capul înainte în linia întâi a bătăliei. Dacă fug, mor. Dacă pierd, mor. Cu viețile lor în pericol, pot Harley Quinn și Brigada Sinucigașilor supraviețui în Isekai? Pregătiți-vă pentru saga palpitantă a grupului operativ de elită cunoscut sub numele de „Brigada Sinucigașilor” în timp ce pornesc într-o aventură uluitoare! Să înceapă petrecerea!
Oshi no Ko

My Star Oshi no Ko

Ai Hoshino e un idol talentat în vârstă de 16 ani, considerată întruchiparea unei fecioare pure. Dar nu tot ceea ce strălucește e aur. Gorou Amemiya e un ginecolog de la țară și un mare fan al lui Ai. Deci, când aceasta vine însărcinată la spitalul său, rămâne total șocat, dar totuși îi promite că va naște un copil sănătos. Spre surprinderea sa, întâlnirea cu o persoană misterioasă ce credea că-i va aduce moartea se dovedește să schimbe radical situația. Deschizând ochii în poala prea iubitului său idol, Gorou află că a fost renăscut drept fiul lui Ai! Cu lumea întoarsă cu susul în jos, va reuși Gorou să-i protejeze zâmbetul lui Ai, într-o lume necruțătoare a showbiz-ului?
One Piece

One Piece

Înainte de a fi executat, Regele Pirat Gold Roger a dezvăluit că a ascuns comoara One Piece undeva pe Marele Curs. Acum, o mulţime de piraţi caută această comoară legendară pentru a căpăta titlul de Rege al Piraţilor. Unul dintre ei, Monkey D. Luffy, e un băiat care a mâncat Fructul Diavolului şi a căpătat puteri de cauciuc. Acum el şi echipajul său pleacă în căutarea artefactului One Piece, luptându-se cu duşmani şi făcându-şi noi prieteni.

Ultimele Adăugate

Complet
1080p
E25/25+OVA
Complet
1080p
E12/12
Complet
1080p
E25/25
Complet
1080p
E13/13

Wind Breaker

Serie TV 23M
Complet
1080p
E24/24
17+

Tokyo Revengers

Serie TV 23M
Complet
1080p
E12/12
Complet
1080p
E13/13
Complet
1080p
E13/13
Complet
1080p
E12/12

Spy x Family S2

Serie TV 23M
Complet
1080p
E13/13
Complet
1080p
E13/12+OVA
Complet
1080p
E1/1
Complet
1080p
E1/1
Complet
1080p
E8/8
Complet
1080p
E12/12
18+
Complet
1080p
E17/12+OVA